Ikaros

En underbar dag den 23 april 2005 åkte jag och Magnus upp till Järna för att hämta hem den sötaste, underbaraste fluffboll i hela världen. Han vägde hela 4 kilo och jag var salig av lycka.

Ikaros är en speciell kille men som i allmänhet är väldigt lätt att ha med att göra. Han gillar mat och han diskriminerar inte utan allt som går att äta slinker ner, det kan vara allt från oxfilé till bajs. Ikaros är inte morgonpigg men väcker oss så fort han börjar känna sig lite hungrig. Han taktik är att stirra på husse tills han vaknar och går upp och ger honom mat, efter det sover man tills någon tvingar en att gå ut. När man inte äter eller sover ser Ikaros gärna att man kliar honom.

Förutom mat, sova och kel tycker Ikaros om långa promenader. Han tycker om att spåra vilket vi försöker göra så ofta det går. Ikaros har problem med stress vilket gör att all typ av inlärning måste ske i väldigt lugn miljö och han klara inte av att prestera med störning vilket gör stor del av all träning omöjlig.

Ikaros är husses hund och de två har en speciell relation. De myser mer än gärna tillsammans i soffan och är lika stora soffpotatisar båda två.