Förverkligande

Jag har så länge jag kan minnas bittert ångrat att jag valde att lära mig spela piano istället för gitarr när jag var liten. Jag har i vuxen ålder tänkt att det är för sent att lära sig ett instrument och dessutom kan jag inte direkt sjunga. Så en lördag på jobbet lärde en kollega mig några ackord på gitarren vi har på jobbet och plötsligt kände jag att det inte finns något som hindrade mig. Nu har jag en alldeles egen gitarr och jag tränar varje dag och tycker det bara blir roligare och roligare. Det är aldrig för sent att förverkliga sina drömmar. Snart får jag trycka upp nya visitkort som säger socionom/trubadur ;)

1 comment

  1. Lise-Lotte Rocky & Sigge december 28, 2014 11:55 e m  Svara

    Haha jag har alltid vart tvärtom – svurit över att det blev gitarr istället för piano :P
    Idag kan jag dessvärre varken eller, utan träning går det inge bra märkte jag :P

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *