Lite shopping

Jag är inte så handlig av mig egentligen men idag har jag gått bananas :D . Zombie har fått två nya par löptrosor. De jag hade har varit lite för stora för henne plus att de blivit rätt utslitna då Java och Zombie delar på dem så de har använts flitigt. Nu har Zombie fått ett par snygga gröna hurttatrosor och ett par svarta med kardborre. Först när jag såg dem i affären tänkte jag att de måste vara för små men när jag väl satte på dem satt det verkligen perfekt. Kul med lite färg också!

Jag har också handlar ett midjebälte som jag ska ha när vi springer. Tänkte att jag verkligen ska passa på nu när jag har Java här så det blir lite tävling mellan tjejerna. Dessvärre har jag varit sjuk i veckan så då har det inte blivit något sprunget men nästa vecka finns det nya chanser. Det blir extra inspirerande när man har ny utrustning! Jag har också köpt en pannlampa, eller rättare sagt en cykellampa, för de mörkare promenaderna. Vi får se när den invigs :) .

Sen har en kompis flätat ett så fint halsband och koppel till Zombie i grönt och gult. Väldigt vårigt och fint! Det får nog ligga i halsbandslådan tills vädret är lite bättre för jag vill inte förstöra det för det är så fint :) . Ska fota det på Zombie någon dag då solen vill visa sig :)

 

1 comment

  1. Anna med flock december 7, 2014 10:18 f m  Svara

    Måste säga att hon ser väldigt glad ut med trosa på sig, söta Zomban!

    Vilka härliga färger på halsbandet! Jättefint!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *