Fyra hundar

Om ett par dagar, närmare bestämt onsdag, flyttar Java hit för att bo hos oss under tiden som Johanna är på semester. Då blir det fyra hundar att gå i koppel med ;) . Det brukar ta ett par dagar för Java att vänja sig vid att vara här men efter det brukar det vara lugna gatan. Det är ju inte första gången Java bor hos oss längre perioder så det lär nog gå bra.

I natt valde Ozzy att kräkas i sängen…det är verkligen bland det värsta man kan råka ut för som hundägare, man flyger upp som en ninja i mörkret ;) . Varken Magnus och jag hade ens fattat att han hade gjort det. Vi vaknade av att han hulkade och då lyfte Magnus ner honom så han kräktes på golvet. Det tog en stund innan jag insåg att han kräkts över mitt täcke. Det var en nybäddad säng dessutom men det var bara att ta bort allt och bädda rent igen. Idag måste allt tvätts, sängkläder och täcken. Stackars Ozzy, han mådde så himla dåligt och var jätteynklig. Han har legat i sängen hela natten och velat vara nära stackaren :( . Men det är klart det inte är så roligt att stå och spola sängkläder mitt i natten på grund av hundkräks.

Jag är inne i en period då jag verkligen vill ha det där huset vi så febrilt letar efter men inte hittar. Husmarknaden just nu är helt död, det händer ingenting. Folk är dessutom villiga att betala vad som helst för hus jag anser vara ruckel. Det är en tuff marknad just nu. Vi letar vidare men det är svårt att hitta det vi söker. Jag skulle gärna vilja ha trädgård men om jag ger upp det och går med på att ha en liten plätt gräs som trädgård är det ändå svårt att hitta något bra. Jag vill dessutom helst ha enplansvilla men de är riktigt svåra att hitta och är väldigt eftertraktade. Jag förstår mer och mer hur det kan ta år att hitta det där huset men vill ha. Hade jag kunnat tänka mig att bo på landet hade det varit lättare. Vi vill ha nära till stan, nära till natur, en stor trädgård, enplansvilla och detta vill vi ha till en rimlig peng, varför ska det vara så svårt ;) . Idag ska vi iväg och titta på två radhus, vem vet vi kanske blir tokförälskade och vill flytta in direkt :D .

SONY DSC

De vackraste systrarna <3

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *