Snö!

När alla andra verkar ha busat runt i snön och haft kul så var det enda jag fick en skräckinjagade cykeltur till jobbet! ;) Det kändes som en jätteansvarsfull sak att lämna bilen hemma med sommardäck och ta cykeln. Herregud tänkte jag – jag har ju cyklat i mycket värre än det här. Det kanske jag har, men inte på många år. Det var fruktansvärt och jag höll på att ramla flera gånger. Nej ni, det gör jag inte om i första taget. All respekt till min kära man som cyklar i ur och skur, cudos till dig älsklig, men jag gör det inte!

Hundarna fick busa i snön med husse på kvällen men jag gillar att få vara med och dela denna glädje av första snön men som det brukar vara så infaller det alltid när jag jobbar och eftersom jag oftast jobbar hela dygn så hinner den försvinna innan jag kommer hem. För jösses vad de blir glada. När jag rastade dem på morgonen var det som att alla tre glömt vad rasta sig innebär för det enda som fanns i världen var tusen miljarder nya lukter som alla var tvungna att luktas upp av respektive hund. Personligen klarar jag mig fint utan snön ett bra tag till. Vi kan köra på snö i december och lite efter nyår sen kan vi säga adjö igen ;) . Men lite kul är det med snö och inte minst för man får med sig rena hundar hem.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

3 Comments

  1. Jenny november 7, 2014 5:01 e m  Svara

    Ni har ju mer snö än oss! Gissar att det inte är fullt lika kallt heller! Fusk!

    • Sara november 7, 2014 8:07 e m  Svara

      Det är bilder från förra året! Du skulle nog skratta åt mängden som kommit här ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *