Brist på tid

Dagarna är fullsmockade och känslan blir då att saker varken blir hackat eller malet. Jag vill så mycket men tiden räcker verkligen inte till för att göra allt så bra som jag vill. Håller på att läsa några kurser jag har kvar för att ta min examen och inte i min vildaste fantasi kunde jag ana hur otroligt jobbet det skulle bli att jobba och plugga samtidigt. Det känns som det kommer krävas ett mirakel om jag ska klara de här kurserna, men skam den som ger sig. Att sen har ett jobb som tar mycket tid och fokus och kräver att jag är tillgänglig och flexibel skapar en massa stress. Lägg sen på att ha lite ambitioner vad gäller hundträning och tävlingar varje helg så får du en rätt splittrad människa som försöker vara bäst på allt men just nu inte är bra på nåt. Jag längtar till början av december för då lättar det upp med skolan i alla fall och Zombie ska ha en vilomånad från agility. Nej, nu är det färdigklagat! Här kommer lite härliga höstbilder på hundarna istället <3

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

1 comment

  1. Anna Kågeman oktober 3, 2014 6:22 e m  Svara

    Du kan ju inte LÄNGTA till Zombie ska ha viloperiod, din knasboll! Då hon ju lika gärna vila nu. Nej nu gläds vi åt att det fortfarande går att träna utomhus! Ses imorgon!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *