Agilitytävling på Flen BK

Igår åkte vi till Flen för ytterligare en agilitytävling. Fokus låg på klass 1 loppen men där ville det sig inte alls igår. Två riktigt dåliga lopp om jag ska vara ärlig. I det första var det slalom som strulade och efter det kändes det bara som om jag sprang på så fick hon ta det som hon tog och resten struntade jag i. Hon flög gungan så den tog jag om sen tog jag rakan av plan. Andra agilityloppet försökte jag tagga igång till men var så himla trött. Fegade helt ur och hade så dålig handling att jag skämdes. Nästa helg har jag lyckligtvis fler chanser och då ska jag vara mer offensiv och inte tappa mitt självförtroende :D

Det roligaste på dagen var så klart hopp 2 loppet. En lite klurig bana men helt i min smak. Bortsett från en lite trasslig slalomingång var det nog det bästa loppet jag och Zombie gjort, att det dessutom räckte till vinst och vår första hopp 2 pinne känns så otroligt jäkla roligt. Jag var så himla glad och stolt!! Vilken hund jag har :D

3 Comments

 1. Åsa o toktassarna september 1, 2014 10:41 f m  Svara

  Grattis!

  Är inte förvånad över att hon flög gungan, kände du på den? den var ju snorhal, inget fäste what so ever för hundarna!

  • Sara & Zombie september 1, 2014 12:32 e m  Svara

   Tack! Nej jag kände faktiskt aldrig på den. Det kan definitivt förklara varför hon flög den.

 2. Åsa o toktassarna september 3, 2014 12:46 e m  Svara

  Den var ju inte med i trean sen, jag vet inte när under dagen de upptäckte hur hal den var men den stod utanför banan när det var vår tur…

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *