Vandring på Torpön och agility

Igår åkte jag och min jobbarkompis Ida och hennes dotter till Torpön som ligger en bit utanför Tranås för att vandra. Vi vandrade en bra bit i fantastiskt vacker omgivning som gjorde mig ledsen att jag inte hade någon kamera med mig. Det var minst sagt kuperad terräng och ibland var vi så högt uppe att till och med jag nästan fick höjdskräck ;) . Jag hade med mig både Ozzy och Zombie och båda skötte sig galant. Ozzy tyckte så klart det var en lång pina men pinnade på och gjorde sin matte stolt. Ozzy fick gå med Ida dotter och de två var ett riktigt fint team <3. Zombie sprang omkring som en hottentott tills vi gått halvvägs ungefär då började hon nog inse att vi skulle gå rätt långt och sparade lite på krafterna.

Natten spenderade vi på ett litet vandrarhem och vi sov alla tre plus hundar i ett litet rum men det gick kanon. Ozzy sov under en säng och Zombie sov i min säng så nära att jag hade ont i hela kroppen när jag vaknade för att jag inte kunnat röra mig. Hon har har 50% av sängen och jag 50 %, jag hade hellre haft 100% men hade inte hjärta att flytta på henne för hon ville verkligen vara nära sin matte. Vi åkte hem idag på förmiddagen och både hundarna tyckte nog det var skönt att vara hemma igen. Det har verkligen varit supermysigt så det här blir nog tradition.

I torsdag tränade jag agility tillsammans med Johanna och det var dags för del 2/4 av denna övning. Vi körde den som är längst upp till vänster.

Det gick över förväntan. För varje gång vi tränar känns det som vi bara blir mer och mer samspelta och hittar tillbaka till vår forna form. Framförallt är det så himla kul! Det märks att hon blir i bättre form för var dag och bygger mer och mer agilitymuskler. Jag är så oerhört tacksam varje dag som jag har med henne och som vi kan vara aktiva. Jag har insett hur skört det är och hur lätt en skada eller sjukdom kan sätta stopp för så mycket. Jag filmar så det står härliga till för tillfället. Dels för att det är så himla nyttigt för mig att kunna se vad jag gör tokigt men framförallt vad jag gör som är bra. Känner att mitt självförtroende är lite lågt efter denna långa paus och det behöver byggas upp lika mycket som min hunds :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *