Husköp och agilityträning

Magnus och jag är igång och letar hus på riktigt nu. Det är väldigt roligt och spännande. Vi har beslutat oss för att vi vill bo kvar i stan så just nu letar vi mest i områdena Vidingsjö, Berga och Åleryd eller andra områden runt omkring där. Vi har flera visningar vi ska på nästa vecka. Det kan så klart ta lång tid innan vi hittat just vårt hus men vi har ingen stress även om längtan efter något eget är väldigt stort. Det är mycket att sätta sig in i vad gäller husköp men jag ser det som en utmaning att lära sig någonting nytt. Känner redan att jag fått bättre koll.

Igår tränade jag agility med Anna och hennes hundar. Vi körde den här banan.

Allt som kunde gå fel gick fel och jag fick verkligen jobba mig igenom den steg för steg. Tack Anna för all din feedback den är guld värd!  Jag har dock tagit bort ljudet på filmen för att alla ska slippa höra hur mycket Anna skrattar åt oss ;) :D . Jag var en väldigt passiv förare till en början vilket ledde till väldigt många missförstånd för stackars Zombie. Det är inte lätt att veta vart man ska när matte bara springer runt som en yr höna och sporadiskt viftar med en hand. Hon jobbade otroligt fint igår och hade jättefin fart sen är det inte lätt när hennes matte inte kunde komma ihåg banan för då blir det lite ryckigt. Jag hade så himla kul igår och det var en underbar känsla att sista varvet få sätta banan (bortsett från sista tunneln). Det ska nog kunna bli ett klass II ekipage av oss också någon gång :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *