Veckans bana

Igår var vi med på veckans bana. Jag var väldigt nervös över att vistas i Vidingsjö efter det som hände i måndags så det var väldigt bra att jag tog mig dit. Gick samma sväng som vi gick när det hände och när vi kom till kröken där det började knöt det sig i magen. Usch och fy, jag hoppas verkligen aldrig det händer igen. Inget hände igår och Zombie var glad och pigg som vanligt. Väldigt skönt!

Vi körde en klass II agilitybana. Den var väldigt flytig och kändes mer som klass I. Vi körde banan två gånger och första varvet var jag tokigt nervös men det är jag alltid :D . Det gick väl lite skakigt första varvet och jag kände som jag låg så långt före hela tiden och blev därför passiv. Hon satt i fel tunnelingång första varvet vilket ledde till att jag ville bromsa henne massor andra varvet vilket ledde till en vägran. Skönt att hon lyssnar i alla all. Hon är så där härligt lyhörd nu. Minsta vink så lyssnar hon. Jättekul men mindre bra just nu när hennes matte är lite ringrostig och gärna håller på och vifta lite extra mycket ;) . Andra varvet kändes mycket bättre, jag peppade henne och hon kändes väldigt taggad. Kontaktfälten lämnar lite att önska men vi ska nog hitta tillbaka där vi var i höstas :) . Vi avslutade med att köra gungan och kontaktfält på balansen. Det finns ju inga genvägar gällande detta utan att det är bara att nöta.

Banan vi körde

Det var riktigt kul att köra bana och helt underbart att få göra det med min hund, min alldeles egna underbara Zombie. Snälla låt oss ha lite flyt nu! Avslutar med film på andra varvet som var det som kändes bäst.

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *