Lydnad och tävlingsplaner

Idag har vi tränat lydnad igen. Idag stod inkallning, ställande, läggande och platsen på menyn. Inkallningen känns stabil, stadgan är jättebra, hon har fin fart men kan ibland sätta sig snett i ingången. Ställandet gick kanon idag, inga tveksamheter problemet är att om jag sedan byter och istället gör läggande eller tvärtom blir hon förvirrad. Idag satte hon sig inte utan kommando så nu ska jag bara fortsätta jobba med stadgan och att räta på mig. Platsen har vi tränat alldeles för lite på! Hon låg idag men tittar sig mycket omkring och lägger sig lite bekvämare efter ett tag och så vill jag inte ha det. Vi har mycket att jobba vidare med men jag har också massa bra idéer om hur jag ska göra det tack vare bra träningskompisar.

Om lite mer än en månad får vi börja tävla så nu har jag gjort en liten tävlingsplanering fram till september. Det blir en hel del starter! Några resultat förväntar jag mig inte. Det räcker att få stå på startlinjen och känna adrenalinet pumpa och få springa allt jag kan med min finaste Zombie.

Agility
24/8 Köping
30/8 Flen
6-7/9 Örebro
13/9 Värnamo
20-21/8 Linköping

Lydnad
27/8 Linköping
14/9 Norrköping

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *