Ett kvällsbad

Det gäller att ta tillvara på dessa varma och soliga kvällar. Ikväll åkte jag och Zombie och badade, eller rättare sagt hon badade och jag fotade. Mitt långa objektiv gick sönder i september förra året och jag har faktiskt inte saknat det så mycket men nu känner jag att inspirationen är tillbaka och jag vill fota igen så nästa månad ska jag se till att beställa ett nytt. Tills dess får det korta duga. Det är en väldigt urfälld Zombie jag har nu för tiden. Hon fäller och fäller och det tycks aldrig vilja sluta…just nu går hon under namnet hyenan för hon är så ful i pälsen. Vacker på bild blir hon ju ändå även om jag kunde önska att hon hade lite mer päls :D

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *