Dåligt med tålamod och aningens bitter

När man väntar på ett besked har tiden en tendens att gå väldigt långsamt. Jag hade verkligen hoppats på att få tillbaka resultatet från avföringsprovet i torsdag men dessvärre kom det inte. Nu har jag fått vänta hela helgen och hunnit pendla mellan obotlig optimism och total förtvivlan för att det säkert inte kommer vara det besked jag vill ha. Att sen läsa om agilitykompisar som varit och tränat för Jenny Damm när jag också skulle varit med och fått köra känns tungt. Klart det kommer fler chanser men det känns fruktansvärt bittert. Att jag också missar kursen för Annica Aller nästa vecka strör bara på den känslan. Förhoppningsvis får vi många chanser att träna för hur många instruktörer som helst men just idag känns det minst sagt bittert.

Helgen har visserligen varit fylld av aktiviteter då min finaste Lisa varit på besök med sina hundar. På midsommar var vi 8 personer och 7 hundar. Tur vi fick låna mina föräldrars hus så vi alla fick plats :D . Det har varit alldeles för mycket lek för hundarna men jag tycker inte hostningarna har ökat för det vilket är positivt. Har hon lungmask fortfarande kan det vara farligt med för mycket aktivitet för det kan bli blödningar i lungorna, inte bra i så fall. Därför ska hon fortsatt ta det lugnt tills vi vet definitivt om hon är frisk från masken eller inte. Många som träffat Zombie senaste tiden har varit chockade över hur pigg hon är då det jag tidigare skrivit gett intrycket av en väldigt sjuk hund. För att vara tydlig så är Zombie sjuk men man kan inte tro det när man ser henne och det har man aldrig kunnat. Hon har varit lika intensiv under hela sjukdomstiden vilket ökat svårigheten att hålla henne lugn. Det är också något som gör att veterinären är så positiv till hennes förutsättningar att leva ett väldigt aktivt liv, för ska man tro på Zombie är hon noll påverkad av sin hosta.

Och avslutningsvis lite bilder som Anna tagit på min skönhet och jag :)

IMGP5816

IMGP5820

IMGP5821

IMGP5827

IMGP5842

IMGP5844

IMGP5846

IMGP5850

IMGP5854

IMGP5860

IMGP5864

IMGP5868

IMGP5872

 

2 Comments

  1. Anna med flock juni 23, 2014 12:16 e m  Svara

    Man måste tillåta sig att vara less och bitter ibland för att orka… det är jobbigt och i dagens samhälle där informationen om vad alla gör hela tiden syns överallt så kan det blir lite mycket.

    Usch vad segt med väntan, jag minns när jag väntade på Tims träckprov när han var maginfekterad…. tog rätt lång tid, suck! Kram på dig och din finaste tös <3 Vi håller alla tummar och tassar vi kan här!

  2. Lill-Iren juni 25, 2014 11:47 e m  Svara

    Så fine treningsbilder, hun er nydelig :) veldig kul fargekombinasjon på pelsen hennes ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *