Tävlingsledare

Jahopp, då var man tävlingsledare då! Det gick verkligen kanon idag och jag är som alltid så tacksam att jag tillhör just Linköpings Hundungdom, för jösses vilken sammanhållning vi har. Alla sluter upp och hjälper till, vi stöttar varandra och alla är så villiga att finnas tillhands. Det gör att det är lätt att arrangera tävlingar i LHU’s regi. Jag fick jättefin feedback från Rolf som var min examinator. Jag blev rörd över de fina orden jag fick kring hur jag skött mig som tävlingsledare och hur tävlingen gått i sin helhet. Hela tävlingen flöt på jättebra och jag kände mig väldigt lugn hela tiden. Jag har inte varit så lugn dagarna innan dock :D . Känns väldigt skönt att det är gjort och nästa gång jag är tävlingsledare är på vår lagtävling och det ska bli väldigt spännande :) .

Stort tack till alla som hjälpte till idag eller för den delen kom för att tävla, ingen nämnd, ingen glömd.

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *