Skräckblandad förtjusning

Det kan eventuellt bli så att vi kommer starta klass II redan på lördag. Blir hypernervös av bara tanken men mest på ett positivt sätt. Det var dock en härlig känsla att få klicka i henne på SBK tävling som en klass 2 hund i hoppklass. Om vi nu får efteranmäla oss till tävlingen så lär det gå åt skogen säkert tio gånger om men jag ska försöka njuta av varje sekund, för det är ju det här vi jobbat för.

Idag på ridhusträningen körde vi en agility 2:a. En väldigt rolig bana där Zombie satt i varenda fälla och även i några fällor som inte ens var menat att vara det skulle jag gissa. Jag valde att bryta ner en del av banan och köra den separat. Vi lyckades till slut få till den delen men banan i sin helhet fick vi inte riktigt ihop. Är riktigt nöjd med dagens träning! Dalarna var djupa men topparna var också höga. Den perfekta balansen tycker jag. Jag känner en enorm nytändning just nu och är redo att ta mig an utmaningen som är klass II. Jag vill verkligen utvecklas som handler och det har jag en känsla av att jag kommer kunna göra i år :) .

Det positiva med dagens träning:

   • Hon hade jättefin fart och tryck under tassarna
   • Slalomet kändes kanon
   • Kontaktfältet var bra
   • Boxhörnet satt som en smäck
   • Fick till flera jaakkosar som kändes bra
   • Hon var inte alls tveksam på däcket

Bakläxor

  • Hon fuskar på gungan och går av innan frikommando
  • Starterna…måste sluta släppa igenom gränsfallen

2 Comments

 1. Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva februari 9, 2014 10:26 e m  Svara

  Kör bara kör :D Klart ni ska starta i klass II!

  Tänk, du som hade ångest över alla andra som startat i olika grenar med jämngamla hundar. Nu har ni liksom svischat fram på agilitybanorna och plockat pinnar :D

  Jättestort grattis!

 2. Nathalie och Ayax februari 9, 2014 10:34 e m  Svara

  Verkligen grymt jobbat med pinnplockningen! Bara att tuta och köra i tvåan! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *