Hitta tillbaka

Försöker verkligen hitta tillbaka till en bra träningsrutin. Det är svårt just nu. Varken tiden eller orken räcker till. Ikväll körde vi ett kort litet lydnadspass hemma. Hon var riktigt taggad och så himla glad att få jobba lite. Då får jag såklart ännu mer dåligt samvete för att vi tränar så lite just nu.

Vi tränade på fjärren. Det var svårt att hålla rumpan i position då golvet var alldeles för halt. Hon har inte så stora tendenser att vilja flytta rumpan och är snabb i både läggandet och sättandet. Kul att börja träna på något nytt :) .

Vi tränade även på läggande under gång och då främst stabilitet i själva läggandet. Tränade även på uppsättandet från ligg som nu lossnat till stor del efter träningen av fjärren. Kul!

image

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *