Genrep

Dagens ridhusträning får ses som genrepet inför kommande helgs tävling. Det känns riktigt kul att årets första tävling snart är här! Jag har höga förväntningar på 2014 :D . Idag tränade vi en bana på 14 hinder av enklare modell, men för den sakens skull inte enkel. Vi körde den från början till slut och sen slut till början. Det blev klurigt slalom i båda varven. Det första för att vi direkt efter slalomet skulle vika av i 90 grader till vänster och det är Zombies största svaghet då hon gärna går ur sista porten om jag vinklar bort mig det minsta. Idag klarade hon det galant :) . Från andra hållet blev det ju så klart att vi skulle in i slalomet i samma vinkel som vi skulle ut i andra varvet. Första gången vi testade gick hon in i rätt port men kunde inte fånga upp sig inför nästa port. Andra försöket bromsade jag henne mer och då satt det perfekt :) . Kontaktfälten var kanon, inte målbildsbra, men klart godkända. Hon kändes följsam, i gasen och alldeles underbar. Längtar till lördag! Vi kommer ha finbublik, jag och Zombie, då mina föräldrar, min bror och hans tjej samt Magnus ska komma och kolla. Ingen av dem har sett mig tävla någon gång så det ska bli spännande. Blir givetvis ett par strån nervösare men det kan vara bra träning ;) .

Jag känner att vi förhoppningsvis har tränat tillräckligt mycket trots off-säsong. Jag har försökt nöta kontaktfälten alla chanser jag fått nere på klubben. Slalom har jag tränat varje söndag och det känns för det mesta väldigt stabilt. Vi har några ingångar som kan ställa till det men jag har lösningar på det men det kommer kräva att jag är på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Hon har inte sett däcket eller gungen så mycket, men jag tänker att även det löser sig. Hon känns så himla fin när vi kör och jag är som alltid lika stolt över henne <3.

 

SONY DSCMin finaste <3

 

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *