Hundrastgården

Idag har Zombie fått leka med andra hundar i hundhagen vid lektorshagen. Jag var riktigt nervös. Dels för att jag är rädd för att hon ska skada sig men också att hon skulle hamna i bråk. Hon är sin mammas dotter så hon kan vara rätt tuff. Fick inte se något av det idag. Hon hade till en början en rätt defensiv inställning och hade svansen mellan benen men när alla kom igång och började springa hittade hon sitt självförtroende. Det märks att hon har lite svårare för själva hälsningsritualen så det var nyttigt att hon fick träna på det idag. Sista hunden som kom var en ung och jättestor tik som började rusa runt som en tok direkt. Då blev jag hypernervös och såg min lilla tjej hamna i vägen för denna stora hund som säkert vägde tre gånger så mycket som Zombie så vi tog vårt prick och pack och gick hem :D . Det var en nyttig erfarenhet för oss båda och nu är Zombie jättetrött. Vi får se om vi vågar oss dit snart igen :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *