En riktigt bra dag!

Vi började dagen med promenad med världens finaste Lisa och hennes hundar. En promenad som genererade tre väldigt leriga men glada hundar. Zombie kom över sin rädsla kring stora Janis och vågade idag leka med henne, och Troll, som har tryckt till henne ett par gånger gick det hur bra som helst med idag. Kanske har Zombie förstått att hon är en liten ynglig som bör sköta sig i vuxet sällskap ;) . Ikaros och Troll fick till en ordentlig repa och hade väldigt kul tillsammans. Riktigt roligt att se gubben ha kul i andras sällskap än flockens och Troll är en perfekt kamrat för honom då hon också älskar att springa fort, fort, fort :D . Ozzy fick mest gå i koppel då han är så himla slö och hamnar på efterkälken så fort han är lös :( . Tror dock inte han lider av minskad frihet utan verkar trivas rätt bra med att gå och lunka efter mig.

På kvällen träffade jag Anna för lite träning med odjuren. Det var den roligaste träningen jag fått till på länge. Det tände en gnista i mig som jag saknat den senaste månaden. Snälla, snälla hoppas den håller i sig för jag vill ha tillbaka peppen att träna hund. Idag tränade vi på fria följet men med lite tvist. Mycket tempoväxlingar, sidoförflyttningar och trick blandat i. Väldigt kul tyckte nog Zombie som kändes mer fokuserad än någonsin. Vi tränade även på en position till HtM som är att gå mellan benen. Vi tränade även där på tempoväxlingar och att kunna snurra utan att jag trycker på henne med mina ben. För att vara andra gången vi tränar det gick det verkligen kanon. Sen körde vi lite blandade tricks och även ett pass med apporten. Hon ljudar alldeles för mycket i detta momentet men hon håller i alla fall apporten :) .

Imorgon blir det agility! Efter två veckors ofrivilligt uppehåll så är jag riktigt sugen på att få springa med min finaste <3. Väntar på att Zombie ska börja löpa men än så länge är det inget löp i sikte :(

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *