Mål 2014

Mål 2014

Det blir lite omvänd ordning med att presentera nästa års mål före reflektion kring året som gått :) . Det viktigaste målet, och också det lättaste, är att ha roligt tillsammans. Det glöms ibland i all jakt efter titlar och resultat. Jag tycker egentligen inte om att sätta resultatinriktade mål, i alla fall inte med en så här ung hund som Zombie är, och kanske ännu mer utifrån min egna oerfarenhet när det kommer till att träna och tävla med hund. Det kan gå hur bra som helst men det kan också med marginalerna på fel sida resultera i uteblivna resultat. Det blir så lätt att i så fall känna att man inte lyckats fast att man kan ha presterat massor med fina starter. Trots det ska jag ändå spalta upp lite mål, eller kanske förhoppningar är ett bättre ord.

Jag hoppas under 2014 kunna:

  • Träna för flera olika bra instruktörer i agility. Projekt ”suga in kunskap som en svamp” forsätter.
  • Komma upp i klass II i agility
  • Jobba fram en bra rutin i tävlingssitutioner
  • Gå en lydnadskurs för att få mer/bättre verktyg för att komma vidare i lydnaden
  • Försöka oss på LP1

Jag tänker att detta räcker. Smider lite andra planer också men det som händer händer. Det är ingen idé att stapla upp allt man skulle vilja göra som mål. Jag hoppas på ett händelserikt 2014, det är ett som är säkert!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *