Adventshoppet

I söndags höll klubben en liten inofficiell tävling för att examninera Micke till tävlingsledare. Måste säga att tävlingen flöt på så himla fint. Vilken klubb vi är! Alla funktionärer var superduktiga och tillfällen som dessa är jag extra stolt att vara en LHU:are. Zombie och jag var med och tävlade. Precis som jag misstänkte var jag riktigt nervös. Jag mådde illa och fick magkatarr men jösses vad jag kämpade och höll ihop jättefint. När vi väl gick in och körde mantrade jag bara ”30 sekunder, håll ihop i 30 sekunder” och det gjorde jag. Loppen kändes kanon trots slalomfel och kontaktfältsfel. När jag kollar på filmen blir jag extra stolt när jag ser att jag faktiskt tar lite längre steg än vanligt. Zombie hade fin fart och var så himla duktig. Det kommer bli bra det här :) . Nu ska vi bara ta och träna lite mer slalom med externbelöning och repetera kontaktfälten. Fina kontaktfält finns nog där inne i hennes huvud någonstans. Tror hon känner mitt adrenalin en hel del vilket kanske skapar lite slarv då det gå snabbare att bara hoppa av balansen.  Men vilken gunga vi fick till! Ut till kanten – stanna – full fart iväg på frikommando! Duktig tjej <3.

4 Comments

 1. Annika, Izzie & Plexus december 18, 2013 9:26 e m  Svara

  Va bra ni är!! Ni kommer komma långt! :D Ååh, vill också vara tävlingredo, men Izzie kan inte ens alla hinder… fyy va sega vi är. hahah

  • Sara december 21, 2013 11:26 e m  Svara

   Tack snälla för de fina orden!

 2. Jenny december 21, 2013 9:50 e m  Svara

  Vad fint det såg ut! Hejja! :D Så där fint lär inte vi göra ifrån oss, men vi kommer väl också dit någon gång i framtiden :)

  • Sara december 21, 2013 11:27 e m  Svara

   Tack snälla! :) Det kommer gå kanon för er Jenny, det är jag helt säker på :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *