Make do

På kennellägret i september gick mitt teleobjektiv sönder…igen. Vet inte vad jag gör med dem för att de ska gå sönder efter mindre än ett år men något fel måste jag göra. Jag har därför inte tagit en endaste bild sedan dess men idag var fotoinspirationen så stor att jag tog med mig mitt korta objektiv och gick lös på hundarna. Jag tror inte de saknat den där svarta saken som matte prompt ska ha framme i tid och otid :D . Det var underbart att få fota lite och idag lyckades jag för första gången få en bild på alla tre hundar tillsammans. Vi hade underbart väder hela promenaden och var ute riktigt länge då det alltid tar extra mycket tid när man ska stanna vid varje sten och ta ett kort ;) .

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

2 Comments

  1. Anna med flock december 14, 2013 10:03 f m  Svara

    Underbara bilder!!! Jättefint ljus i dom.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *