Snööö!

Fördelarna är många med snön. Det ger massor med ljus i mörkret, hundarna tar inte med sig ett ton grus in efter varje promenad men bäst av allt är hur busiga detta vita puder gör dem. Idag på promenaden hade jag tre vilddjur i kopplet som drog och slet och skulle prompt busa med varandra. Kunde inte bli arg då det är så himla sött. Så fort det gick att släppa dem lösa gjorde jag det och sen var leken ett faktum. Tokigt vad de busade idag, helt underbart att se dem. Gubbarna jobbar i skift med att hålla fröken nöjd. Jag inser också när de leker hur olika de är. Ikaros är en riktig lekfarbror. Han är snäll, mjuk och ”filmar” gärna. Det blir många volter och krumbukter från Ikaros och han har inget emot att slå runt och ligga på rygg. Samma sak gäller Ozzy men han tycker mer om att brottas men misstycker verkligen inte att vara underst :D . Sen har vi Zombie. Hon har aldrig hamnat på rygg eller gjort sig till för att låta någon annan vinna. Med gubbarna skulle hon aldrig komma på tanken. Ska hon vara underst då får de ligga i för hon skulle aldrig ge sig frivilligt eller göra sig till för att låta någon annan vinna :D . De verkar visserligen inte misstycka utan tycker nog hon är rätt skoj att leka med men det blir så tydligt i leken hur olika de är :) .

 

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *