Löp på gång?

Zombie är väldigt rädd av sig just nu. Allt och inget kan skrämma henne. Igår började hon skälla på TVn vilket kändes lite märkligt. Jag hoppas verkligen det är hormoner som spökar och att det inte är att hon blivit tokig ;) . Hennes löp är beräknat till mitten av december så det känns onekligen som att dessa två grejer kan vara nära sammanlänkade. Ni med tikar, har någon varit med om liknande beteenden? Är det vanligt att de blir ”spökiga”?

På lördag ska Johanna och jag åka till Örebro och träna för Camilla Brundin. Det ska bli jätteskoj! Det ska bli kul att få träna riktigt ordentligt på förhoppningsvis lite kluriga övningar. Jag är inte direkt mindre agilitysugen efter debuten. Planen är dock att Zombie ska få tre veckors agilityvila i och med sitt löp. Har inte helt bestämt mig om det verkligen är nödvändigt. Om hon blir lika emo som under förra löpet finns det inget att diskutera för jag tänker inte träna med henne om hon är så påverkad. Om hon inte alls blir lika påverkad denna gång så kanske vi kör på. Hon hade tre veckors agilityvila i oktober så det känns inte som det egentligen behövs igen.

Första advent kom och gick och idag i bilen på väg hem från jobbet insåg jag att det bara är drygt tre veckor kvar till jul! Hur ska man hinna med allt! Det kanske får blir lite julklapps shopping i helgen :D . Bästa delen är att få slå in alla paket och lyssna på julmusik :) .

 

2 Comments

  1. Helene december 4, 2013 9:54 e m  Svara

    Jag kan tycka att Vera som redan i sig själv kan vara lite spökig i vissa situationer blir lite värre innan löp så du har nog rätt där!

  2. Jenny december 5, 2013 11:22 e m  Svara

    Multi är väldigt spökig (livrädd för allt) vissa k
    löp. Ebba blir ”döv”, all lydnad borta. Lilja verkar oberörd än, men tiden får utvisa :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *