Agilitytävling

Igår bar det av till tävling igen. Galen? Jo, tack en portion galen är jag nog ändå. Speciellt eftersom jag åkte helt själv :D . Det var lite ensamt men jag var ju där med min bästa vän och tillsammans kan Zombie och jag klara det mesta. Jag kör bilen och hon står för den positiva energin då hon ALLTID är SUPERglad :D . Hem kom vi med två diskade lopp men både starterna var himla bra. Känslan var där och flytet och de hade lika gärna kunnat vara två nollor.

Agilityloppet var först ut och hinder nummer tre var slalom. Hon gick ur sista porten tyvärr och på väg att ta om det så sprang hon upp på a-hindret och då var disken ett faktum. Fast det spelar ingen roll för jag har myntat ett nytt motto som jag ska leva på till klass III ;) vilket är ”pinna eller försvinna”. Är det inte nollat lopp jag kan lika gärna belöna eller spexa till det lite och testa andra alternativ eller vad jag känner för. Utöver slalom fadäsen så var loppet klockrent.

Hopploppet nollade vi om vi väljer att glömma att Zombie kröp under första hindret inte en utan två gånger. Jag tror aldrig hon har gjort det innan så jag blev minst sagt förvånad! Slutade med att jag körde flygande start och hela banan var som poesi och det kändes underbart. På ett ställe där alla andra verkade välja bakombyte sprang jag på och hann blindbyta. Önskar jag hade haft loppet på film men å andra sidan kanske det är bra då det säkert inte var lika bra som jag föreställer mig och jag vill inte käcka min illusion :D .

Jag är så himla nöjd med helgen och just nu känns det som att allt vi behöver är lite mer tävlingsrutin så ska nog banorna kunna sitta :) . Sen tror jag Zombie kan ha varit riktigt trött efter två intensiva dagar så det kan vara därför hon kröp under så jag gör ingen stor affär av det :) .

Det känns underbart att vi äntligen är igång även fast det nu är ganska långt kvar tills det är dags för nästa tävling som blir på hemmaplan.

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *