Debuten

Klockan var ställd på 03.00, vaknade pigg o glad kl 02:45, helt normalt för agilitfolk ;) . Tre timmars resa till Skara och det var fortfarande mörkt när vi kom fram. Jag var peppad, fokuserad och redo att få göra det jag älskar mest med tjejen jag älskar mest. Vi öppnade med ett lite knackligt agilitylopp där vi diskade oss på tredjehindret men känslan var där och jag var så himla nöjd. Lopp två som var första hopploppet kändes jättedåligt. Jag var så himla besviken på mig själv då jag var passiv och ostrukturerad vilket ledde till fel på fel på fel. Tack alla som hjälpte med ställa om och komma igen! För igen kom vi och det med råge. Sista hoppbanan var riktigt klurig och det fanns många olika alternativ som skulle funkat men jag höll mig till det jag trodde skulle funka bra för oss. På ett ställe var det bästa alternativet ett bakombyte och jag har aldrig tränat det så jag var nervös för om hon ens skulle ta det men det gjorde hon utan problem. Vi klarade svårighet efter svårighet och rätt som det var var vi i mål nollade. Tårarna vällde upp i ögonen och gör det nu också när jag tänker på det för stolt är bara förnamnet för vad jag är, inte bara över min hund utan över mig själv. Fasen vad jag kämpat och tränat och tack vare det fick vi göra det magiska att ta en pinne på vår debut. Det blev inte bara en pinne utan också vinst där vi slog till och med BC’s med hela två sekunder. Glädjen är total! Älskade hund, jag hoppas du vet hur mycket du är älskad!

5 Comments

 1. Anna med flock november 30, 2013 8:28 e m  Svara

  Åh vilken härlig läsning :) Så himla roligt, stort Grattis!! Ni ser ut att ha kul på filmen, ni är ett jättefint team <3

 2. Sussie december 1, 2013 1:25 f m  Svara

  Gud så snyggt!!! ENORMT GRATTIS!! Vilken inspiration! :-D

 3. Jenny december 1, 2013 11:44 e m  Svara

  Grattis igen! supersnyggt!! :D Åhh vad jag längtar!

 4. Helene december 6, 2013 3:03 e m  Svara

  Det är nog långt ifrån många som lyckas med en sån där debut!! Var stolt!

  Grattis igen!!! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *