Inte långt kvar nu…

Om lite mer än en vecka är det dags för vår officiella debut. Så mycket har kretsat kring detta under så lång tid att det är lite svårt att fatta att vi snart är där. Det ska bli så fantastiskt kul och hur det än går resultatmässigt så ska vi ge järnet och ha så roligt vi bara kan. Nervös kommer jag vara. Det kommer säkerligen kännas som att jag ska kräkas innan start och jag kommer ifrågasätta vad jag håller på med, men det kommer vara så värt det, för agility är verkligen det roligaste jag vet.

Jag ska under tävlingsdagen försöka tänka  på att:

 • värma upp i god tid och ordentligt
 • inte fokusera på vad andra gör och inte gör under banvandringen utan välja det som passar oss bäst
 • vara tydlig och bestämd i starten
 • jobba varje hinder
 • blir slalom fel får hon ett försök till annars struntar vi i det
 • försöka äta betydligt mer än jag brukar (brukar inte vilja äta p.g.a nerverna)

Sen ska jag påminna mig om att det är BARA agility. En rolig aktivitet jag gör med min hund. Det är knappast på blodigt allvar och hur det än går är vi rätt jäkla bra och för mig är hon den finaste hunden i hela världen ;)

Liten har minst sagt blivit stor. Vilken resa vi haft redan och ändå har den bara börjat. Älskade hund! Tur att du inte tröttnat på din mattes pussar än <3

SONY DSC

SONY DSC

482011_10151005923228558_271546098_n

IMGP7339

IMGP8545

3 Comments

 1. Linn november 21, 2013 12:50 f m  Svara

  Tänk att hon har varit SÅ liten! Fina Zombie!! Lycka till :) )

 2. Jenny november 21, 2013 2:03 e m  Svara

  Så spännande! Dom blir stor så fort! Lycka till! :D

 3. Anna med flock november 21, 2013 5:06 e m  Svara

  Så mycket kärlek <3

  Önskar er en riktigt ROLIG tävlingsupplevelse! Lycka till, kör järnet och njut!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *