Borta bra…

…men hemma bäst! Vi har haft en alldeles underbar semester i soliga Florida. Hade det inte varit för hundarna hade jag nog kunnat stanna nästintill hur länge som helst. Vi har hittat på massor med skojigheter, vi har också hunnit med att ta det lugnt, shoppat och bott på några helt fantastiska hotell. Det var lite vemodigt att vakna sista morgonen när solen gick upp över Miami men det är också mysigt att vara hemma i ruggiga, höstiga Sverige :) .

Innan vi åkte hann det faktiskt hända en hel del roliga grejer som jag inte hann berätta om. Det absolut roligaste var att Zombie och jag vann sista tävlingen på nybörjarcupen på LBK. Jag blev så jäkla glad och det var kul att det satt sista gången. Vi fick med oss priser hem till och med :D . Det andra roliga som hände var att Zombie kom trea på KM i nybörjarklassen. Med oss hem fick vi en väldigt stor och fin rosett :D .

image

3 Comments

  1. Helene oktober 17, 2013 8:29 e m  Svara

    Grattis va kul!!!

    Och det låter underbart härligt med semester i Florida :) Men jag förstår att du saknat hundarna.

  2. Anna med flock oktober 20, 2013 9:42 f m  Svara

    Fina Zombie, heja er!!!

    Låter som en riktigt skön semester! Vi får ta oss ses nån dag framöver sen, kram!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *