Blåbärscup

Nu har vi deltagit på två tillfällen på LBK’s agilitycup och sammanfattningsvis har det varit två disk. Båda gångerna har hon sprungit förbi ett hinder och sen tagit hindret efter snabbare än att jag har kunnat reagera. Jag har verkligen inte en klistrig hund men idag satt hon rätt som det var som ett plåster på benet. Jag har varit riktigt nervös vid båda tillfällena. Första tillfället kändes det som jag skulle kräkas men när vi väl satte igång var allt som bortblåst. Idag kändes det trögt hela loppet. Jag fegade och säkrade varje hinder, förutom det hon missade för då hade jag slutat jobba då det ”bara” var två hinder kvar i målrakan. Jag tycker inte om att fega för då ger inte Zombie allt hon har vilket inte är så konstigt. Sen känns det bättre med fel eller disk om jag vet att jag gett allt och lite till. Att hon springer förbi hinder är konstigt då hon aldrig gör det i träning men sen lärde jag mig en läxa om att jobba varje hinder och enda in i mål!

Något jag verkligen gläds åt är att hon hade snabbaste tiden idag :) . Sen vet jag att vi har ännu mer att ge. Hon har en ännu högre växel! Jag måste bara få bukt på nerverna så i framtiden ska jag testa musik. Jag tror det kan lugna mig och ge mig nåt annat att tänka på både under banvandrig och innan start. Problem är till för att lösas ;) . Sen hoppas jag att Zombie ska hjälpa mig hitta tillbaka till mitt vanliga lugn för jag vet att hon alltid kommer ge allt och göra sitt bästa.

1 comment

  1. Johanna september 17, 2013 7:37 f m  Svara

    Ni är så duktiga och jag tycker du ska dela med dig av filmerna så man får se era fina lopp :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *