Kära apport

Det är så himla intressant hur fort saker kan lossna i hundträning. Vi har tragglat till och från med denna apport, i vad som känns som en evighet, och helt plötsligt har Zombie börjat tycka den är rätt kul. Det som gett mest resultat är omvänt lockande. Zombie har köpt det rakt av och för henne blir det tydligt vad jag vill plus att vi inte hamnar i några konflikter. Sen kampar vi mycket med apporten och busar och kastar den så idag apporterade Zombie apporten till min hand!! Jag var så stolt att jag näsan sprack av glädje. Hon satt även med apporten i munnen i ca två sekunder utan att gnälla, försöka lägga sig ner eller kasta med huvudet. Förstå att vi faktiskt är på väg någonstans! Som om inte detta vore nog så sprang hon efter frikommando för att få hämta sin leksak istället och hämtade apporten, gissa om jag blev glad?!

Vad har jag då lärt mig av detta? Jo, ge aldrig upp! Jag har verkligen lyckats vända apporten från det jag hatar mest till att istället vara det roligaste att träna :D . Jag ska hålla kvar i den här självförtroende boosten som det här gett mig och jobba vidare med lydnaden för det är faktiskt riktigt jäkla kul med lydnad. Det kanske bor en liten lydnadsnörd i mig också trots allt :D

1 comment

  1. Anna med flock september 12, 2013 10:13 f m  Svara

    Åh heja heja heja!!! Så ledsen i ögat över att det inte blev någon träning denna veckan, dumma förkylning… Men nu laddar jag inför nästa vecka ;-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *