Gör om gör rätt

Nu ska vi ta en slalompaus för både Zombies och min skull och när vi sätter igång ingen så är det bågar på. Jag har haft alldeles för bråttom med detta slalom och velat fram och tillbaka och det har satt sig i min hund. Nu mera kan hon bli så osäker att hon stannar i slalomet och hon tappar bara mer och mer fart. Hennes kära matte ska ta och tona ner sin hets lite och låta den stackars hunden få landa lite.

Sen så ska jag ett tag framöver jobba mycket mer med enkla övningar med mycket fart och spring. Dels för att träna min egen springteknik men också för att Zombie ska få trycka på och jobba på sin fart. Så imorgon ska jag bygga en enkel rundbana och sen ska vi bara springa utav bara sjutton!

Idag har jag tränat med Ida och Disa och vi körde en springig bana med ett framförbyte med målet att få till en tajt sväng. Mycket svårt måste jag säga och varje försök var jag antingen för sen eller för tidig men några bra repetitioner fick vi till. Hon är så duktig min lilla tjej!

Den här veckan blir väldigt intensiv då jag fyller år imorgon och ska iväg med jobbet torsdag till fredag samt har kennelläger i helgen. Bara en massa roliga saker som tur är men jag lär vara rätt mör på söndag kväll :D

1 comment

  1. Helene september 4, 2013 2:33 e m  Svara

    Kloka tankar!
    Ibland är det nog bra med en paus. Vi har inte tränat framåtsändande på ett bra tag nu då vi blev lite ovänner sist. Men dax att ta tag i det igen tror jag ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *