Mycket kul på gång!

Det är så himla mycket roligt på gång just nu. Dels känns det som nedräkningen till vår kommande USA resa är i full gång. Om cirka fem veckor är vi på plats i underbara Florida. Alla hotell är bokade och vi är väldigt nöjda med våra val och hoppas de är lika fina i verkligheten som på bilderna. Vi ska bara fixa med hyrbil och visum sen är allt check för avresa. Vi har så mycket roligt vi ska hitta på som snorkling, åka jet ski, besöka nöjesparker, bada med delfiner och massor med shopping :D . Läääängtar!!!

Linköpings Hundungdom har sitt årliga KM i slutet av september där Zombie ska få delta i blåbärsklassen och i tunnelrace. Ska bli väldigt kul!

I början av september är det kennelläger där Zombie ska göra MH. Känner mig lite pirrigt nervös. Det ska bli kul att se hur hon reagerar på de olika delarna. Funderar fortfarande på skotten. Jag har inte hunnit utsätta henne för fler skott en gång till än. Eventuellt avstår jag skott och så får hon en ny chans när vi gör MT sen när hon är äldre.

Sen har jag också en födelsedag som kommer allt närmare :) . Snart blir jag nämligen hela 30 år, officiellt gammal med andra ord ;) . Blir inget märkvärdigt firande utan en god middag på min nya favorit restaurang, Tapas. På dagen blir det lunch på stan med min familj.

Det finns mycket att se fram emot helt enkelt :)

image
(Solnedgång i key west)

2 Comments

  1. emma loke o vilja augusti 26, 2013 6:58 f m  Svara

    oj förstår att du längtar! Låter helt underbart ju!! :) )

    sv: hoppas externbelöningen kommer funka för er, för oss har de gjort skillnad i alla fall! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *