Veckans bana

Idag tog vi oss ner till veckans bana på klubben. Vi byggde upp en hopp 1:a som krävde att man sprang på ibland men som även gav mig chansen att testa lite hur tidigt jag kan lämna henne i olika situationer, speciellt in i tunnlar. Hon har ett fint tunnelsug kan jag nu konstatera. Det är så himla nyttigt för mig att gå på veckans bana då jag blir så sjukt nervös när jag ska köra. Idag fick jag nästan en blackout då jag inte kunde komma ihåg hur banan gick. När vi väl kör igång släpper det oftast för jag får så mycket annat att tänka på men så där precis innan är det riktigt jobbigt.

Innan vi körde banan testade jag slalomet två gånger utan bågar för att påminna henne om vad hon ska göra. Första varvet vi körde var felfritt och vårt bästa försök. I andra försöket så strulade slalomet om och om igen så till slut fick jag gå in och hämta bågar att sätta på de sista portarna. Det märks att slalomet är det första som ryker när hon blir trött.

Idag sprang hon förbi några hinder så tillslut fick jag påminna mig själv att verkligen jobba varje hinder. Jag märker att jag ibland blir lite slarvig och otydlig när jag resonerar som att det borde vara självklart för henne, för det är inte alls säkert att det är.

Allt som allt är jag nöjd men perfektionisten i mig vill så gärna gå in och peta i allt och bryta ner det men jag försöker låta bli. Istället fokuserar jag på allt bra och framförallt alla fantastiskt uppmuntrande kommentarer vi får :) .

4 Comments

 1. Sanna augusti 23, 2013 1:47 e m  Svara

  Visst är det frustrerande ibland när det inte riktigt går som man tänkt… Men tänk på hur mycket ni utvecklas istället! :) Kämpa på! :D

 2. Jenny augusti 25, 2013 3:20 e m  Svara

  Kul! Låter som ni är på god väg! Har ni sikte på någon tävling som debut? Vi har inte alls fått lika mycket gjort, hoppas snön stannar borta länge till :)

  • Sara augusti 25, 2013 5:34 e m  Svara

   Fast ni är ju uppflyttade till lägre och har tagit uppflytt i rally :D . Jag har planerat debutan till den 30 november och då åker jag och Zombie till götene :)

 3. Jenny augusti 26, 2013 10:44 f m  Svara

  Vi saknar ett i rallyn än. Kul! Det är ju snart! Vi får vänta betydligt längre, dumt med norrland. Få tävlingar.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *