Ginger

Idag har jag varit och fixat mig i håret. Jag är riktigt nöjd! Jag körde på samma frisyr som jag hade innan men har ändrat färg så nu är jag rödhårig :D . Jag är verkligen supernöjd! Jag färgade rött ett bra tag i tonåren men det är ju ett tag sen ;) . Det är ett fantastiskt lyft att fixa håret och nu är jag riktigt höstfin.

Gårdagens agility och dagens träningspass fick lite likadana upplägg. Vi har kört mycket slalom. Hon kan slalom utan bågar men inte första repetitionen. Men jag kan snabbt plocka bort dem. Idag valde jag att jobba vidare utan att sätta på bågar. Det blev rätt många fel och då främst att hon gick ur sista porten. Jag tänker fortsätta utan bågar ett tag och så får vi se om den sista lilla polletten trillar ner eller om jag behöver backa tillbaka till bågar. Något som gör mig väldigt glad är att hon så gott som varje gång tar alla ingångar.

Vi har även börjat leka lite med att ta hinder från fel håll. Jag har valt att kalla det ”om”. Det känns som det rullar bra på tungan och går snabbt att säga. Ibland tycker jag det är riktigt klurigt att komma på vad man vill ha för kommando ord. Speciellt när man lär in mycket trick eller positioner. ”Om” träningen gick över förväntan bra måste jag säga. Det känns som det är dags att lägga in lite svårare grejer i träningen så att vi åtminstone börjat kika lite på de svårigheter som kan dyka upp i klass II.

Trots att jag kände mig helt off när vi tränade känns det ändå nu som att vi fick till rätt bra träning och att Zombie hade kul och gav järnet. Imorgon blir det veckans bana och sen ska fröken få lite vila igen då det blivit mycket agility i veckan :) .

image
(Foto: Nathalie Stärner)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *