Upp som en sol…

…ner som en pannkaka. Orkar inte älta eller analysera eller redogöra för detaljer men idag har Ozzy visat tydligt att han är livrädd när det skjuts…vi såg tendenser senaste nyåret men nu är det bekräftat. Zombie har fått höra skott för första gången idag och var de första 3 skotten helt oberörd men visade på flyktbeteenden de två sista…har inga kommentarer just nu då jag måste få smälta det och ladda om. Två veckor kvar till MH och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. Ett riktigt sugit avslut på en annars väldigt trevlig dag. (Zombie och Ozzy var inte tillsammans när de hörde skotten så att ingen tolkar det om att det kunde berott på det)

Det roligaste med dagen var att Johanna och jag byggde en klass I bana. Vi sprang felfritt tre varv. Så himla nöjd med min tjej som är så himla snäll och stabil. Idag fick hon dessutom köra slalom utan bågar och klarade det galant. Banan vi körde var fartig och rolig. Jag körde mycket blindbyten för det är lätt det bästa jag vet :D . Johanna körde även hon ett varv med Zombie och de var såklart också nollade. Det var sjukt kul att se henne med någon annan. Jag fick köra lite med Java idag och hon är bara för kul att springa med. Hon har verkligen det där lilla extra som jag bland saknar hos Zombie men som jag hoppas kan komma när vi fått mer rutin. Med Java får man verkligen satsa och springa som bara sjutton. Båda systrarna är otroligt roliga men har minst sagt olika styrkor och svagheter :) .

image

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *