Understimulerad

I fredags bar det av ner till Göteborg för att arrangera Doggy cupen. Det var ett tappert gäng som åkte ner och jag är så stolt och nöjd med allas prestation. Det är vid tillfällen som dessa som jag är extra stolt att tillhöra Linköpings Hundungdom. Vilka härliga människor vi har i föreningen som alltid ställer upp, helt underbart. Tävlingen flöt på utan några hinder och jag tror nog deltagarna, SHU samt Doggy var nöjda. Idag kände jag mig väldigt mör i kroppen efter en lång lördag med alldeles för lite sömn natten innan.

Denna dag bjöd på en långpromenad där min irritation låg på ytan. Ikaros springer iväg och kommer inte när jag ropar. Kan inte komma ihåg om han någonsin gjort det men jag vet att han bara har en drivkraft och det är allt ätbart. Han kom ju tillbaka efter ett par minuter men jag vet inte vad han kan ha fått i sig. Han verkar må bra så vad det än var hoppas vi det kommer ut utan problem.

Zombie har varit FÖRJÄVLIG precis hela dagen. Fem dagar utan träning är tydligen inte okej. Jag var inte det minsta sugen på att träna idag men jag var ännu mindre sugen på att ha henne springandes omkring eller flåsandes i ansiktet. Det fick bli halvhjärtad lydnadsträning där vi körde allt och ingenting. Hade med mig en stor kampgrej för jag tänkte passa på att träna med stora kampleksaker innan MHt så att hon inte blir totalt förskräckt av leksaken som erbjuds :D . Roligt var att hon låg plats i cirka 40 sekunder :) . På vägen tillbaka hem träffade vi en hund. De fick hälsa och Zombie var rätt låg och såg mest ut som att hon inte visste vad hon skulle göra av den andra hunden. Någonstans i allt detta kom jag på att hon nog aldrig hälsat på en hund (efter hon blivit vuxen) som hon inte fått gå en promenad med innan och lära känna på det sättet. Skönt att hon redde ut det! Hon blev mer självsäker efter en stund men det var en rätt bordus hane och jag misstänker att det inte är hennes favorit :D .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *