Vad det förtjänar…

Gårdagens inlägg var verkligen inte så positivt som det förtjänade att vara. Det är så typiskt mig att bara fokusera på det negativa. Jag tror det är någon skev jante lag då jag känner att om jag poängterar allt negativt så minskar risken att någon annan gör det plus att jag gör alla uppmärksamma på att jag faktiskt ser våra brister. Tyvärr leder det till ett väldigt fokus på allt jag är dålig på. Så nu skiter jag i jante lagen och här kommer inlägget som våra lopp förtjänade!

Fatta att min 14,5 månaders hund klarade en klass I bana!! Nu punktar jag upp allt som var bra och som jag är nöjd med.

Stabil i starten. Tycker generellt hon tjuvar mycket mindre nu när jag begär ögonkontakt innan frikommando.

Fint slalom med fin fart.

Vilka blindbyten! Bortom nöjd!

Fint hindersug med bra flyt. Inga tveksamheten någonstans.

Hon tog däcket! Jippi!

Jag är mycket nöjd med mina händer i 95% av banan och jag visar tydligt vart vi ska.

Sen gick jag in för att kolla vilka tider de som kört banan fick och hur vi hade placerat oss i jämförelse med dem och det visade sig att vi hade kommit på en hedervärd tredjeplats och det hade jag varit sjukt nöjd med.

2 Comments

  1. Johanna augusti 15, 2013 8:26 f m  Svara

    Ni är så duktiga och det försöker jag säga hela tiden!!

  2. Anna augusti 15, 2013 12:41 e m  Svara

    Bra Sara! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *