Första nollan!

Idag var det banträning tillsammans med Anna och Lisa. Vi körde en lite klurig klass I bana från Vimmerby. Jag körde inte den med Ozzy så det var kul att få testa den idag och extra kul att få köra den med Zombie. Vi körde tre varv. Det första gick väl sämst. Jag trodde inte hon hade tagit ett blindbyte så jag stannar och inser då att hon visst var på rätt ställe. Dock hade vi lite strul innan med att hon sprang förbi ett hinder så det hade inte varit felfritt även om jag kört vidare. Vid ett tillfälle sprang hon förbi första hindret men jag såg direkt när vi började att hon skulle göra det för jag hade satt henne helt fel. Sen gick hon ur slalomet en gång för att jag satt bågarna fel. Fy på matte! Men utöver dessa små missöden så lyckades vi nolla bana två gånger. Jag går som på moln och är så stolt över min lilla tjej. Men usch vad långsam jag är! Det märks på Zombie att hon taggar extra när jag är lite före så jag måste få bättre kondis så jag orkar vara det också. Och vad hände med att ta längre steg! Jag springer fortfarande med ministeg. Det finns mycket kvar att jobba på helt enkelt :) . Men jag är ändå så sjukt nöjd och stolt! Vad vi kan, jag och min finaste tjej <3

3 Comments

 1. Anna Karlsson augusti 13, 2013 6:38 e m  Svara

  11 negativa meningar och 4 positiva! Om ett sånt där bra pass! :O

  • Sara augusti 13, 2013 6:57 e m  Svara

   Usch nu skäms jag!! Det borde ju varit tvärtom!

 2. Karin augusti 15, 2013 2:15 e m  Svara

  Duktiga ni är! Kommer bli grymt det där.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *