Papper

Idag firade Magnus och jag vår andra bröllopsdag, alltså papper. Dagen firades genom att äta på vår nya favoritrestaurang, Tapas, och avslutades med att gå på bio. Vi såg Pacific Rim och den var verkligen över-förväntningarna-bra så den kan jag varmt rekommendera. Det har varit en riktigt bra bröllopsdag med andra ord :) .

Idag har jag även hunnit med ett kort pass på klubben med fokus på alla agilityhinder. Vi började med A-hindret då det är hindret vi tränat minst. De första gångerna sprang hon bara ner och förbi kontaktfältet men efter ett par påminnelser så fattade hon galoppen. Dock måste jag fånga upp henne i slutet men nu har vi åtminstone börjat ta oss an det. Rom byggdes inte på en dag som det gamla ordspråket säger.

Efter det körde vi gungan med fokus på att hon skulle ha så hög fart upp utan att flyga. Det gick inte med hinder innan för då flög hon direkt. Vi avslutade på att springa balansen och det är verkligen hennes säkraste agilityhinder om jag uttrycker mig milt :D .

Igår tränade jag tillsammans med Ida och hennes hundar Pesto och Keso. Vi körde den här övningen.

image

Det var riktigt svårt att få till bra svängar speciellt efter hinder 2 till 3 samt 5 till 6. Det var en rolig övning som tydligt visade några av våra brister. Ida hade en bra observation att Zombie blir mycket snabbare när hon är lite efter så jag ska försöka ösa lite mer och inte fega så mycket så ska vi nog kunna få upp vår fart ytterligare. Jag har lite olater kvar från Ozzy och det är att jag känner att jag behöver dubbelkolla att hon tagit alla hinder. Det är klart jag måste jobba varje hinder och se till att hon låser men efter det måste jag lita på henne. Det var rolig träning och väldigt nyttigt för mig att träna med en ny person då jag blir så himla nervös när andra kollar när vi kör. Fånigt, jag vet, men tyvärr sanningen. Så tack Ida för träningen och jag hoppas vi kan få till någon mer träning snart igen :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *