Man down!

Inlinesen jag köpte för cirka en månad sen har inte använts mycket alls. Jag har varit lite rädd för att åka då jag sist inte kände att jag hade kontroll. Idag tänkte jag att det ändå var dags för ett nytt försök. Det var minst sagt stappligt och när jag åkte på en väg med ytterst lite backe så kände jag hur jag tappade kontrollen och rätt som det var så satt jag på rumpan i ett dike :D . En snäll tjej som såg min vurpa stannade och frågade hur det gick. Det var mest mitt självförtroende som fick sig en smäll men samtidigt var det skönt att faktiskt ha ramlat då jag varit så rädd för det. Efter jag ramlat ville jag egentligen bara åka direkt hem men jag valde istället att ta tjuren vid hornen och lära mig bromsa! Jag bara åkte fram och tillbaka och fick upp lite fart och sen bromsade. Körde på en del också för jag blir väldigt spänd och nervös när det går fort. Jag känner mig i vilket fall väldigt mycket säkrare bara efter dagens träning. Jag ska fortsätta träna på att bromsa för ska jag ha det som motionform vill jag känna mig trygg för min rumpa vill inte få mer stryk ;) .

Zombie har fått träffa apporten två dagar i rad nu. Jag har sänkt alla krav och skiter i om hon tuggar, slänger med huvudet och håller på, bara hon håller i den förbaskade apporten. Det är inget sikte på någon 10 utan på ett moment som kan generera några poäng överhuvudtaget :D . Vi har även tagit upp haka i backen träning och jag blev förvånad att hon kom ihåg det :) .

image

3 Comments

  1. Heléne juli 29, 2013 10:39 e m  Svara

    Läskigt med inlines men säkert väldigt kul oxå?! :)

    Har du provat kampa med apporten förresten? Har kört det lite med Meja tidigare. Tänker att det dels kan öka värdet på apporten men att man oxå kan belöna ett fast grepp där hunden drar apporten mot sig…. Finns nog mindre bra saker med det oxå men jag tycker det fungerat bra för Meja och även lite med Vera.

  2. Anna med flock juli 31, 2013 7:29 f m  Svara

    Heja er att ni kämpar på med apporten!! Jag tror verkligen på att försöka göra det roligt och inte kravfyllt, heja dej! Jag har glömt höra av mig…guldfiskminne delux… säg till om du vill ses nåt framöver ;-)

    Att du vågar stå på ett par inlines, redan där är jag grymt imponerad… skor som rör sig med min kassa balans… nej tack!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *