Pension

En lång och händelserik dag har kommit till sitt slut. Dagen började tidigt med agilitytävling i Vimmerby. Jag hade inte tänkt att åka men bestämde mig i sista minuten för att faktiskt ta mig iväg. Sammanfattningsvis gick det inget bra. Det var fyra starter men vi gjorde bara två. Ozzy var seg och ointresserad. Han kändes påverkad av miljön och omöjlig att motivera. Utifrån denna tävling och hela vår tävlingskarriär så har jag nu beslutat att Ozzy officiellt är pensionerad från agilityn. Det känns som en sån lättnad att ha fattat det här beslutet och även fast vi inte nådde vårt mål som var att ta pinne så är jag nöjd. Ozzy har lärt mig massor men det finns inte längre något han kan göra för att utveckla mig i agilityn och då han inte tänder på tävling är det bara själviskt att fortsätta. Han tycker det är kul att äta godis men att behövs prestera för det är bara jobbigt enligt honom. Jag tror det är med varm hand som Ozzy lämnar över fanan till Zombie.

Kvällen har spenderats hos mina föräldrar med gäster. En väldigt trevlig kväll för både oss människor och hundar. Hundarna har busat med Smilla och blivit tränade av två alldeles underbara barn. Hundarna visade sig från sin bästa sida, bortsett från väldigt mycket skällande. Ikaros har fått visa hela sin repertoar och varit så duktig att mitt hjärta gjort lite ont för jag blev så stolt. Han visade ingen stress utan bara glädje och visade sådan respekt för barnen. Nu är det tre hundar som kommer sova som stockar.

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *