Du och jag

Ord kan inte beskriva hur glad jag är att just denna tjej kom in i mitt liv <3

Idag har jag och alla hundar hälsat på Anna W och hennes hundar :) . Det blev promenad och fika för att sen avslutas med lite träning för tjejerna. Vi tränade lydnad och idag körde vi apporten, lite fritt följ och ställande & läggande. Apporten var kul att se för nu har hon fattat vad som förväntas av henne, sen betyder inte det att det är kul att ta i apporten men vi är i alla fall på väg i rätt riktning. Det som överraskade mest idag var fria följet som gick kanon. Vilket attityd hon har! Det verkligen lyser om henne när hon spatserar fram. Höger och vänstersväng satt, tempoväxlingar gick hyfsat. Framförallt var hon glad som en sol :) . Vi testade läggandet som moment och det var inte sämre än när vi körde det senast som var för ca 3 månader sen :D . Anna kommenderade under tiden som störning och hon verkade inte påverkad av det. Det var väldigt rolig träning idag måste jag säga. Det var så himla trevligt att ha en hel eftermiddag tillsammans med Anna att kunna prata hund på och bara umgås, så tack Anna för sällskapet! Nu, BILDER!!

2 Comments

  1. Anna med flock juli 8, 2013 8:43 e m  Svara

    Tack själv, det var en riktig energigivare att träffas!!! Verkligen kul att se Zombies härliga attityd i fria följet, jag blev glad av att titta på er, både snyggt och prydligt men ändå så glädjefyllt :)

  2. Heléne juli 9, 2013 8:48 f m  Svara

    Va fina ni är tillsammans! Och va snygg Zombi har blivit. Hon måste ha blivit av med lite päls för nu ser man att det döljer sig en hund där under ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *