Dum mage och nya äventyr

Börjar med det roliga! Jag har idag skaffat ett par inlines som har fått sin maiden voyage nu på kvällen. Zombie var rädd och jag var LIVrädd! Jag köpte alla skydd förutom hjälm och när jag stod på de där rullande skorna tänkte jag bara god have mercy och låt mig inte ramla. Nästa gång blir det hjälm på och utan Zombie. Hon blev ju bara mer och mer rädd ju mer jag vinglade och höll på så först ska jag se till att blir lite bättre och sen kan hon få följa med. Mitt i en nerförsbacke kom jag dessutom på att jag inte vet hur man bromsar!! Så här i efterhand kan det vara en bra sak att ta reda på innan man ger sig ut. Det blev x antal utrullningar i gräs. Zombie och jag lever och jag har fått blodad tand och tyckte det var skitkul, skräckblandad förtjusning skulle man kunna säga. Eftersom jag tycker det är rätt tråkigt att springa så känns detta som ett bra komplement :) .

Det tråkiga är tyvärr min otroligt idiotiska mage som enda sen midsommar fullständigt hatat mig. Nu ikväll var det nära att det blev ett besök på akuten för att jag hade så sjukt ont och det gick inte över och inget jag gjorde hjälpte. Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen för en tid hos läkare. Jag har börjat känna mig orolig inför höstens resa. Nog för att det är väldigt tråkigt när tre semesterdagar försvinner på den här skiten men tre dagar när vi är utomlands känns ännu värre. Jag vill inte behöva vara orolig att detta ska kunna poppa upp när som.

En liten planering för vecka 26 blir det också, dagarna är väldigt preliminära och kanske byts något agilitypass ut mot lite lydnad eller spår:)

måndag – Agilityträning. Blev en grundsväng och slalom samt några repetitioner på däcket.
tisdag – Träningsvila
onsdag – Agilityträning. Samma grundsväng som i måndags men med ökad svårighet, slalom, däcket.
torsdag – Träningsvila
fredag – Agilityträning. Framövning, kontaktfält, slalom, däcket.
lördag – Träningsvila.
söndag – Agilityträning. Kontaktfält, slalom och däcket.

1 comment

  1. Helene juni 28, 2013 3:37 f m  Svara

    Ojoj. Det låter ju livsfarligt att ge sig ut på inlines med hund, speciellt om man inte kan bromsa. Mina hade blivit galna och dragit iväg med mig… :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *