Ren bil

Idag har bilen varit inlämnad på rengöring. Jag skämdes faktiskt när vi lämnade in den, så skitig var den. Han sa att det skulle ta 1,5 timme men det tog närmare 2 timmar och när vi hämtade den såg han lite bruten ut och sa bara ”det var mycket hundhår”. Det tror väl ja det när jag har tre egna pälsbollar och har två extra i den var och varannan dag :D . Bäst var när han frågade om jag kunde backa ut ur deras garage som hade en jättestor öppning. Han hade inte mycket förtroende för kvinnliga bilister det var tydligt. Jag backade ut med stil och fick en tumme upp av gubben och det kändes ju skönt ;) . Nu luktar inte bilen gammal sunkig blöt hund längre utan något väldoftande vax. Den glänser både på in och utsida. Det är helt sjuk billigt att få både in och utsida gjort för 400 kr. Som hundägare kan nog alla håll med om att det är billigt med tanke på hur skitigt det blir där bak :) . Nu ska jag bara se till att lämna in den mer regelbundet.

Idag har vi kört lite agility. Gjorde misstaget att träna mitt på dagen när det var som varmast. Zombie orkade inte mycket alls. Vi körde slalom med tunnel före och hon tog det kanon! Hon gick ur en gång idag och det var när jag drev ut lite väl fort i sidled. Testade till och med att ta bort en båge i slalomet och hon tog det ändå. Skulle kört blindbyten också men det fanns inte energi till det och inte heller staketet så det får bli en annan gång. Träningen idag var rätt halvhjärtad från mitt håll och då är det tur att jag får revansch redan imorgon och då ska projekt tolv-pinnars-slalom påbörjas :) .

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *