Planering vecka 25

Bättre sent än aldrig. Här kommer veckans planering :)

Måndag – Agiliyträning. Slalom, kontaktfält och gungan
Tisdag – Agilityträning. Stacket, blindbyten och slalom
Onsdag – Agilityträning. Plockhand, tajta svängar, slalom och kontaktfält.
Torsdag – Träningsvila.
Fredag – Agilityträning. Kontaktfält och slalom.
Lördag – Träningsvila.
Söndag – Agilityträning. Vad är inte bestämt än.

Dagens träning var lite halvhjärtad då jag kände mig rätt seg efter helgens alla aktiviteter. Zombie är dessutom lite konstig just nu och vill inte ha sina belöningar bortsett från godis. Jag gissar att det beror på löpet. Hon jobbar på fint även om jag kan tycka att hon är liiite ofokuserad stundom. Att få henne att kampa är lite av en kamp just för tillfället ;) . Träningen går framåt trots detta. Slalomen var kanon idag och hon gick bara ur en gång! Idag testade jag att driva ut mycket i sidled och det brydde hon sig inte alls om vad jag kunde se. Vi testade även att träna på A-hindret för första gången. Hon är så fokuserad på att göra 2 av 2 på att hon glider ner från hindret. Inte helt nöjd med det men det släpper nog av lite träning hoppas jag annars får jag testa att platta till den så att hon kan springa lättare över det. Vi tränade även fart upp på gungan och bortsett från att hon vill tjuva upp hela tiden så gick det väl rätt bra. Vågar inte helt släppa henne fri på det än utan kommer släppa ner henne ett bra tag till. Vill lägga fokus på farten upp ett tag till. Testar ibland att släppa ner den lite mer häftigt och då blir det ibland att hon tappar balansen så att någon tass ramlar av.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *