Milen och lite hundpyssel

Det är ingen hemlighet att jag inte älskar pälsvård utan mer ser det som ett onödigt ont. Det speglas också i hundarna som inte heller tycker det är speciellt kul och mest försöker komma undan. Idag har i alla fall ALLA TRE fått sig en genomborstning med både furminatorn och vanlig borste så nu gnistrar de allihop :) .

Eftersom det just nu är djur över hela Tinnerö så gick Johanna och jag i Vidingsjöskogen idag, eller närmare bestämt gick vi milen. Har inte gått milen på flera år. Det var ett härligt ombyte till våra andra längre turer så det ska vi absolut göra igen. Speciellt så här års då det känns som det annars mest blir grusvägspromenader.

Igår tränade jag lite agility med Zombie. Jag körde tre femminuterspass varav två var slalom och ett kontaktfält. Första passet slalom har jag på film. Då fokuserade vi på olika ingångar och att jag ska kunna springa bredvid. Tog bara med de lyckade försöken men jag skulle gissa att hon misslyckades cirka 5 gånger och då var det varje gång att hon sprang under sista bågen. Jag ska sänka bågarna nästa gång jag tränar. Pass två blev inte filmat av någon anledning men då tränade vi på att komma i fart in med hinder innan. Det gick verkligen KANON! Hon missade inte en enda gång och var inte påverkad om jag sprang om henne lite. Vi avslutade med kontaktfält. Utmanade henne lite genom att fortsätta springa när hon stannat. Det var tydligen inga problem för Zombie som låste fint i position ändå.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *