Löp och film

Det var inget falsk alarm utan hon hade faktiskt börjat löpa igår. I morse var det en liiiiiten fläck på trosskyddet så än har det inte kommit igång. Hon är inte svullen eller så. Dock känns hon lite tröttare än vanligt och ganska plutttig och mattig.

Idag har vi tränat agility. Det var en liten bana jag satt ihop men vi körde inte allt för det fick vi inte riktigt ihop. Så här i efterhand hade det varit smart att bakåtkedja istället för att bara hoppas att det ska sitta…man lär så länge man lever. När jag kollade på filmerna från dagens träning känner jag mig lite besviken på mig själv. Nu har jag en hund där jag kan springa på med, men inte sjutton gör jag det ändå. Försökte tänka på att länga stegen och springa fort men det blir som att det är det första som faller bort när jag har mer än en sak att tänka på.

Sen finns det mycket kvar att träna på men det var kul att testa lite och målet idag var egentligen att jag skulle tvingas att verkligen springa på, med det misslyckades jag :P . Zombie är jag jättenöjd med även om mycket ska förfinas och utvecklas. Andra gången hon hoppar högre än 30 dessutom.

3 Comments

 1. Anna juni 11, 2013 8:06 e m  Svara

  Jag tycker att det ser bra ut! Det är väl så för alla, när det blir för mycket annat att tänka på så blir man mer passiv. Fast du har ju sån extrem vilja att bli snabbare och ett tydlig bild över vilken typ av förare som du vill vara, så du kommer bara att bli bättre och bättre! I helgen får du ju springa med en hund som kan, då blir det lättare att bara ge allt! :) Det blir bra tror jag!

  • Sara juni 11, 2013 8:32 e m  Svara

   Vad söt du är! Tack snälla för dom orden :) . Jag ska försöka göra Tilli rättvis i helgen ;)

 2. Sussie juni 12, 2013 12:18 e m  Svara

  Vad fint det ser ut!!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *