Uppletande och falsk alarm

Idag tränade vi uppletande med Anna och Johanna med hundar. Det var som vanligt väldigt trevligt. Zombie fick tre skick och söker fint på djupet ut i rutan men hon släpper föremålet så fort jag berömmer. Ska ta en funderare på hur jag ska lösa det…När vi mötte upp Anna var jag helt säker på att jag såg blod i Zombies lilla mus. Jag blev så himla glad men efter att vi kommit hem har det inte kommit en droppe så jag tänker att jag måste sett fel…jag börjar känna mig lite stressad inför MHt då jag gärna vill att hon ska ha löpt innan plus att jag inte vill riskera att hon ska löpa när MHt är för då kan vi inte vara med och göra det med alla andra fätorpare. ZOMBIE löp för sjutton!

4 Comments

 1. Anna med flock juni 10, 2013 9:54 e m  Svara

  Tack för idag!!
  Tim tyckte ändå att nån av tikarna luktade rätt gott så antingen är hon på väg in i löp så smått eller så luktar Java förföriskt.

  När ska ni göra MH?

  • Sara juni 11, 2013 3:33 e m  Svara

   Tack själv! Vi ska göra MH på kennellägret som blir i början av september :)

 2. Gabbi, Edwin & Nixon juni 11, 2013 11:42 f m  Svara

  YIKES vad stor Zombie börjar bli nu :) !! När ska ni göra MH? Håller tummarna för att ni kan göra det.. och får säga att jag blir mäkta imponerad av din planering, något jag kanske skulle försöka börja med så man får lite struktur på tillvaron ;) !!

  • Sara juni 11, 2013 3:34 e m  Svara

   Tack! Ja nu är hon en stor tjej minst sagt :) . Vi kommer göra MH i september när Zombie uppfödare har kennelläger :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *