Spår

Efter en alldeles för lång paus i spårandet så fick Zombie äntligen gå ett spår. Spåret blev nog cirka 100-150 meter. Det var rakt för att avslutas i en vid sväng. Jag lade ut godis i början med cirka 5 meters mellanrum fram tills första belöningen. Efter första belöningen fanns inget godis alls och spårslutet var en leksak.

Hon spårade låååångsamt i början och det är för att hon prompt inte vill missa någon godis. När det inte fanns något godis spårade hon till en början i fint tempo men ökar successivt för att på slutet springa. I början av spåret slår hon mycket åt sidorna men på slutet gör hon det inte alls. Vet inte om det är godiset som får henne att göra det.

Sen tänker jag nog inte fortsätta med leksak i slutet om vi inte hittar någon hon verkligen gillar. Hon verkar, just när det kommer till spårandet, uppskatta mjukost, eller annat gott godis, mer.

Jag tycker ändå hon spårade rätt bra men det hade varit nyttigt för oss att gå kurs hos någon för att få lite hjälp men det får bli ett senare projekt.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *