Grattis Zombie!

Denna dag för ett år sedan kom en väldigt speciell tjej till världen, en liten flicka som har kommit att betyda mer än vad ord kan beskriva, nämligen min allra finaste Zombie. Det är svårt att förstå att det redan gått ett helt år för tiden har bara sprungit fram. Det har varit en otrolig resa men jag hoppas att den lilla resa vi gjort hittills bara är början på en väldigt lång sådan. Zombie har levt upp till mina förväntningar och lite till. Hon är en underbar hund med personlighet så att det bubblar över kanterna vilket jag älskar. Hon är mer vild än tam, hon är envis, busig men viktigast av allt hon är MIN! Vad jag älskar dig min finaste Zombie och jag längtar efter alla äventyr vi ska få uppleva och erövra tillsammans, för jag har en känsla av att när vi väl kommer i rullning kommer det vara svårt att stoppa oss.

Det är ju inget kul att ha en sjuk matte på sin födelsedag men jag har försökt strunta i vad kroppen sagt och bara kört på för min lilla tjej. Så idag har hon fått köra lite födelsedagsagility, fått en promenad med bästa vännerna och avslutat med ett litet uppletande. Det är en trött och nöjd tjej som ligger och sover vid mina fötter och en ännu tröttare matte som strax ska gå och lägga sig :D . Imorgon väntar dagen D för då är det röntgen. Jag kommer att vara bortom otröstlig om det inte är ett bra resultat så alla får gärna hålla alla tummar och tassar för att Zombies armbågar och höfter är okej. Efter ett besök på vågen idag kan jag meddela att hon gått ner lite till och väger nu 18,2 kg. Någon födelsedagstårta orkade jag faktiskt inte fixa idag men hundarna fick varsitt extra gott ben istället och det var ingen som klagade vad jag kunde höra ;)

2 Comments

  1. Jeanette, Sly, Maya & Joy maj 29, 2013 7:48 e m  Svara

    GRATTIS Zombie!!! Den mest efterlängtade Aussien av dem alla ;-) Det klart ni kommer bli farliga! Håller tummarna för röntgen imorgon! Kram! :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *